Våra produkter

Våra egna produkter

Gårdsmusteriets äppelmust

För oss står det lokala alltid i centrum. Vår must följer vår strävan efter att erbjuda genuint lokala produkter. Vi pressar musten själva och vi använder enbart äpplen från våra egna odlingar.

Äppelmusten pressas i flera omgångar under säsongen, vilket gör att smaken varierar från pressning till pressning. Vi mustar helt enkelt de äpplen vi har just för tillfället. Ena gången kan det vara mycket Aroma i musten, andra gången Gravensteiner. Och lite senare på säsongen kan musten baseras på Ingrid Marie och Cox Orange. Att smaken varierar tycker vi är en del av charmen.

Anitas marmelader och geléer

I köket intill butiken kokar Anita marmelader, geléer och andra godsaker. Under hösten är det främst våra egna äpplen och plommon det kokas marmelad på, och under sommaren är det de bär som inte har gått åt i butiken som hamnar i grytan.

Bland marmeladerna finns bland annat äpple med kanel & calvados, plommon med whisky & kanel och den syrliga hallon & lime. Vi har även goda tillbehör till kött, som kryddig äppelchutney och äppelgelé med sherry.

Copyright © PA Frukt AB 2015

Gårdsbutikens öppettider

 

Stängt för säsongen. Nästa ordinarie öppettid blir till påskhelgen.

 

Vill ni komma och handla i vinter går det bra att ringa eller maila några dagar i förväg, så bokar vi en tid.

Ni når oss på

0414-712 36

kivik@pafrukt.se

PA Frukt AB

Kiviks stora väg 7

277 31 Kivik

Instagram